Directeur Stichting ECH

Lisa Huisman

“Daisy is nauw betrokken geweest bij de SOC2 audit van Stichting ECH. Een echte teamplayer die niet alleen positiviteit in het team heeft gebracht, maar er ook voor zorgde dat iedereen deed wat hij/zij moest doen. Ze heeft een pragmatische insteek en pakt dergelijke projecten aan zoals je zou mogen verwachten van een professional.

Daisy heeft veel security-kennis, ze werkt zeer zelfstandig, neemt initiatief wanneer dat nodig is en kan goed het totaaloverzicht houden en partijen bij elkaar brengen. Daarnaast is ze erg sterk in haar verbale en sociale vaardigheden, waardoor het tevens erg plezierig is om met haar samen te werken. Ik zou haar zeker aanbevelen!”

Dit is Daisy: energiek, deskundig, professioneel, zorgvuldig en oprecht.


Directeur Avisi Solutions

Robin van Breukelen

“Het meeste recente waar wij samen aan hebben gewerkt is de invoering van het ISMS bij Avisi. Jij hebt daar het eerste onderzoek voor uitgevoerd. Aangegeven hoe wij het ISO 27001 proces vorm kunnen geven bij Avisi.

Jij hebt het proces begeleid en ook in nauwe samenwerking met de organisatie invulling gegeven aan de betreffende onderdelen, met als effect dat Avisi het ISO 27001 certificaat heeft behaald. Daisy heeft het volledige ISMS beheerd en Avisi hiermee een solide managementsysteem op maat gegeven.”

Dit is Daisy: vriendelijk, open, hardwerkend, gestructureerd.