Want van mij is er maar één.

Net zoals er van jou maar één is.


Waarom // Why

De reden waarom ik OneDais ben gestart. De aanleiding van mijn werkzaamheden. Mijn belief.

“Ondernemers de vrijheid geven om te blijven doen waar zij goed in zijn.”

Daarom ook de ‘switch’ als mijn logo. Uit of Aan, Ja of Nee, Chocola of Vanille, Wel investeren of Niet investeren. Je hebt altijd de vrijheid om te kiezen. 

Hoe // How

Mijn Why is breed te interpreteren. Nu komt de kunst. Het combineren van mijn Why met mijn persoonlijke expertise. Waar ik goed in ben en waar ik mijn behoefte – mijn Why – mee ga vervullen.

“Door het aanleggen van structuren en het creëren van overzicht en inzicht voor het beschermen van bedrijfskritieke informatie.”

Wat // What

Na mijn Why en What, volgt nu de invulling ervan. 

“Mijn werkwijze is gericht op ‘the unique fit’. Zowel in samenwerking met mensen, als in oplevering van processen en documentatie. Het resultaat moet écht passen bij jouw business.”

Met deze ‘fit’ valt en staat namelijk het succes van onze samenwerking en dus het succes in het beveiligen van jouw bedrijfskritieke informatie. Opgesteld beleid en processen moeten gebruikt worden. En dat gebeurt alleen wanneer er gesproken is over en geluisterd is naar de karakteristieken van jouw organisatie en alle mensen die hier onderdeel van zijn.


Wie // Who

Ik ben Daisy Rasing-de Joode en zelfstandig ondernemer. Na acht toffe en leerzame jaren bij verschillende werkgevers en in verschillende functies, is mijn tijd aangebroken om mijn purpose te vervullen; ondernemers de vrijheid geven om door te gaan zonder dat zij zich druk hoeven te maken over hun bedrijfsdata en security management.

Met een Master in Communication & Information Sciences die ik aan Tilburg University succesvol heb behaald, ben ik mijn hart gaan volgen en de IT in gegaan. Daar ging ik van het testen van software naar een CISSP-certificering. Aan de slag als Security Officer en enkele ISO27001-implementatietrajecten gedaan en beheerd. Lid van de Activiteitencommissie van de Platform van Informatiebeveiliging (PvIB). Daarna door als Business Developer Cybersecurity en een securitydienst voor het mkb gelanceerd. Kortom; I’ve seen a lot. En deze waardevolle kennis zet ik nu gericht in om ondernemingen te helpen met hun strategische en tactische invulling van security.

Samen met mijn man en twee dochtertjes woon ik in Gendt (Gld.) in het buitengebied, waar altijd genoeg te doen is. Aan ons huis hebben we een grote oude hoogstamkersenboomgaard, die we niet gebruiken voor productie, maar gewoon laten zijn. In het voorjaar groeien hier duizenden kersen, waar mens en dier van smult.

Mijn grote hobby is mijn auto. Ik heb een Mini Clubman en ik noem ‘m wel eens gekscherend ‘mijn eerste kind’. Ik kan niet stoppen met het naar mijn smaak brengen van dit voertuig. Remklauwen verven, nieuwe interieurpanelen, een meervoudige polijstbeurt met shiny glascoating. And more to come!

Tot slot sta ik in het leven als een vrij en onafhankelijk mens. Ik geniet van iedere dag, ontmoet graag nieuwe mensen met ieder hun eigen kijk op de wereld en ik sta in contact met mijn innerlijke wensen en behoeften. Vanuit die ‘inside radar’ doe ik iedere dag wat ik doe. Met enthousiasme!