Want van mij is er maar één.

Net zoals er van jou maar één is.


Waarom // Why

De reden waarom ik OneDais ben gestart. De aanleiding van mijn werkzaamheden. Mijn belief.

“Ondernemers de vrijheid geven om te blijven doen waar zij goed in zijn.”

Daarom ook de ‘switch’ als mijn logo. Uit of Aan, Ja of Nee, Chocola of Vanille, Wel investeren of Niet investeren. Je hebt altijd de vrijheid om te kiezen. 

Hoe // How

Mijn Why is breed te interpreteren. Nu komt de kunst. Het combineren van mijn Why met mijn persoonlijke expertise. Waar ik goed in ben en waar ik mijn behoefte – mijn Why – mee ga vervullen.

“Door het aanleggen van structuren en het creëren van overzicht en inzicht voor het beschermen van bedrijfskritieke informatie.”

Wat // What

Na mijn Why en How, volgt nu de invulling ervan. 

“Mijn werkwijze is gericht op ‘the unique fit’. Zowel in samenwerking met mensen, als in implementatie van processen en het uitwerken van beleid. Het resultaat moet écht passen bij jouw business en tegelijkertijd het doel bereiken.”

Met deze ‘fit’ valt en staat namelijk het succes van onze samenwerking en dus het succes in het beveiligen van jouw bedrijfskritieke informatie. Opgesteld beleid en processen moeten gebruikt worden. En dat gebeurt alleen wanneer er gesproken is over en geluisterd is naar de karakteristieken van jouw organisatie en alle mensen die hier onderdeel van zijn.


Wie // Who

Ik ben Daisy, zelfstandig ondernemer sinds 2020. Nadat ik mijn studie Communication & Information Sciences heb afgerond aan Tilburg University, ben ik mijn hart gaan volgen en de IT in gegaan. Na enkele security-functies vervuld te hebben bij verschillende werkgevers, koos ik mijn eigen pad. Inmiddels vermaak ik mijzelf met verschillende leuke opdrachten en opdrachtgevers binnen security management en compliancy.

Mijn grote trots en hobby is mijn auto. Ik rij een fancy BMW en daar gaat veel liefde en tijd naartoe. Poetsen, aanpassen en vooral veel touren.

Tot slot sta ik in het leven als een positief en onafhankelijk mens. Ik geniet van iedere dag, ontmoet graag nieuwe mensen met ieder hun eigen kijk op security en het leven. Binnenkort meeten?