Want van mij is er maar één.

Net zoals er van jou maar één is.


Waarom // Why

De reden waarom ik OneDais ben gestart. De aanleiding van mijn werkzaamheden. Mijn belief.

“Ondernemers de vrijheid geven om te blijven doen waar zij goed in zijn.”

Daarom ook de ‘switch’ als mijn logo. Uit of Aan, Ja of Nee, Chocola of Vanille, Wel investeren of Niet investeren. Je hebt altijd de vrijheid om te kiezen. 

Hoe // How

Mijn Why is breed te interpreteren. Nu komt de kunst. Het combineren van mijn Why met mijn persoonlijke expertise. Waar ik goed in ben en waar ik mijn behoefte – mijn Why – mee ga vervullen.

“Door het aanleggen van structuren en het creëren van overzicht en inzicht voor het beschermen van bedrijfskritieke informatie.”

Wat // What

Na mijn Why en What, volgt nu de invulling ervan. 

“Mijn werkwijze is gericht op ‘the unique fit’. Zowel in samenwerking met mensen, als in oplevering van processen en documentatie. Het resultaat moet écht passen bij jouw business.”

Met deze ‘fit’ valt en staat namelijk het succes van onze samenwerking en dus het succes in het beveiligen van jouw bedrijfskritieke informatie. Opgesteld beleid en processen moeten gebruikt worden. En dat gebeurt alleen wanneer er gesproken is over en geluisterd is naar de karakteristieken van jouw organisatie en alle mensen die hier onderdeel van zijn.


Wie // Who

Na acht toffe en leerzame jaren bij verschillende werkgevers en in verschillende functies, heb ik, Daisy de Joode, de keuze gemaakt voor het zelfstandig ondernemerschap. Eén van de redenen is het invullen van een belangrijke persoonlijke behoefte en dat is vrijheid. Daarbij bezit ik waardevolle kennis over het inrichten van security management in brede zin en zet ik dit via OneDais in om ondernemers op toegankelijke en positieve wijze online en organisatorisch te beveiligen.

Met een Master in Communication & Information Sciences die ik aan Tilburg University succesvol heb behaald, ben ik mijn hart gaan volgen en de IT in gegaan. Daar ging ik van het testen van software naar een CISSP-certificering. Aan de slag als CISO en enkele ISO27001-implementatietrajecten gedaan en vervolgens beheerd. Ook ben ik actief lid van de Activiteitencommissie van het Platform van Informatiebeveiliging (PvIB). Als laatst in loondienst als Business Developer Cybersecurity en een securitydienst voor het mkb gelanceerd. Kortom; I’ve seen and done a lot.

Mijn grote hobby is mijn auto. Ik heb een Mini Clubman en ik noem ‘m wel eens gekscherend ‘mijn eerste kind’. 

Tot slot sta ik in het leven als een vrij en onafhankelijk mens. Ik geniet van iedere dag, ontmoet graag nieuwe mensen met ieder hun eigen kijk op security en de wereld. Binnenkort meeten?